Tweede nominatie voor de ZorgZaak


HOOGEVEEN, 20090917 -- Kort nadat thuiszorgonderneming de ZorgZaak uit Hoogeveen genomineerd werd als Zorgonderneming van het Jaar 2009 (zie ons persbericht van 8 september jl.) heeft nu ook Femke Spiering, directrice van de ZorgZaak, een nominatie ontvangen. Spiering, die samen met Ruud Slot de directie voert over de ZorgZaak, is genomineerd als Zakenvrouw van het Noorden 2009. De verkiezing is uitgeschreven door Women in Business.

Women in Business is een informatief netwerkevenement waarbij op zeer onderhoudende wijze aandacht wordt besteed aan de succesvolle zakenvrouw en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit.

Dit najaar vindt de eerstvolgende editie plaats van Women in Business en daarmee ook de verkiezing "Zakenvrouw van het Noorden 2009". De Zakenvrouw van het Noorden 2009 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico's neemt. Femke Spiering is samen met twee andere kandidaten overgebleven na de eerste selecties.

Op 13 oktober a.s. zal de winnares bekend gemaakt worden tijdens het jaarlijkse Women in Business evenement in de Martiniplaza te Groningen. De jury zal voorafgaand aan die datum op bedrijfsbezoek gaan. De stem van de jury telt voor 60%. Daarnaast krijgt het publiek tijdens Women in Business ook zelf de gelegenheid zijn of haar stem uit te brengen op een van de drie overgebleven kandidaten. Deze stem telt voor 40%.





Ingezonden persbericht