Hank Oosterbaan versterkt het team van Goals Marktbewerking


GOIRLE, 20090917 -- Per 1 augustus is Hank Oosterbaan bij Goals Marktbewerking gestart als adviseur marktbewerking. Hank is marketing manager geweest bij de Staffplanning groep. Een drietal werving & selectie en detacheringsbedrijven die recentelijk zijn geïntegreerd bij Tempo Team en Randstad. Daarnaast is hij als operationeel directeur verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten van een nieuw franchise-concept.

Hank gaat zich binnen Goals marktbewerking voornamelijk richten op het uitbreiden van het klantennetwerk. "Goals is een bedrijf met echt onderscheidende concepten en werkt voor mooie klanten zoals Philips, Achmea Rechtsbijstand en Group 4 Securicor", vertelt Hank. "Goals heeft een eigenwijze signatuur en een duidelijke visie. En alles wat we doen staat in teken van keiharde resultaten. We werken met een fanatiek team van nuchtere en slimme mensen", aldus Hank.

Goals marktbewerking bestaat 5 jaar en is een conmunicatie-adviesbureau gespecialiseerd in gestructureerde B2B marktbewerking, on- & offline leadgeneratie en arbeidsmarktbewerking. Goals adviseert (middel)grote bedrijven bij het vinden van de mooiste klanten en gekwalificeerde medewerkers. Door heldere doelen te formuleren en deze te vertalen naar een concreet marktbewerkingsplan of arbeidsmarktbewerkingsplan. Met spraakmakende, innovatieve campagnes en onze bewezen aanpak voor het genereren van leads, het Opportunity Center, leggen we een fundament voor zowel korte als lange termijn resultaten. Met ruim 15 jaar B2B ervaring heeft Goals een aantal onderscheidende marktbewerkingsconcepten ontwikkeld en daarbij een bewezen trackrecord opgebouwd bij mooie bedrijven zoals Philips, Achmea Rechtsbijstand en Group 4 Securicor.

Hank is 42 jaar en geboren en getogen Tilburger. Hij heeft een passie voor arbeidsmarkt- communicatie en employer branding. Binnen Staffplanning groep heeft hij advieswerk gedaan en campagnes gemaakt voor aansprekende bedrijven zoals Vodafone, Delta Lloyd en Carglass. Daarnaast is hij zeer bedreven in het ontwikkelen en inrichten van originele en effectieve marktbewerkingscampagnes. Als marketeer heeft hij een goede kennis van zowel on- als offline marketingcommunicatie.


Goals Marktbewerking





Ingezonden persbericht