Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Graphic Design Museum lanceert nieuwe website

Breda, 17 september 2009 - Het Graphic Design Museum heeft een nieuwe website. www.graphicdesignmuseum.nl is vernieuwd en verbeterd door Lotte Meijer en Mickey Mayo. Zij wonnen eerder dit jaar een Webby Award.

De website van het Graphic Design Museum heeft een totale makeover ondergaan. Op www.graphicdesignmuseum.nl is nu in één oogopslag te zien wat er te doen en te zien is in het museum. De weblog, waar conservatoren en designers bloggen over grafisch ontwerp, heeft een prominente plaats op de homepage gekregen.

Restyling
Verantwoordelijk voor de restyling zijn Lotte Meijer en Mickey Mayo, die eerder dit jaar een Webby Award wonnen voor de website Smarthistory.org. Deze prijzen worden jaarlijks door The International Academy of Digital Arts and Sciences uitgereikt aan de beste websites ter wereld, en worden daarom wel de Oscars van het internet genoemd.

Details
Lotte Meijer: "Ik heb de structuur van de nieuwe website van het Graphic Design Museum drastisch aangepast. Mickey heeft een heel nieuwe look ontworpen die aansluit bij een Graphic Design Museum in de 21e eeuw. Met webelementen, maar ook gebaseerd op een strak grid en met veel oog voor kleine details. Op de nieuwe website zijn veel foto's te zien, zodat bezoekers een beeld krijgen van wat ze in het museum kunnen verwachten."

()



Ingezonden persbericht