Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Honeymoon lijdt niet onder recessie

Op de markt van huwelijksreizen is niets te merken van de recessie. Terwijl andere segmenten van de reismarkt het moeilijk hebben, gaan steeds meer jonggehuwden steeds verder op huwelijksreis. Zo blijkt uit onderzoek van honeymoonspecialist PANGEA Travel uit Arnhem.

81,4% van de pasgetrouwden gaat op huwelijksreis. Van hen vertrekt 95% binnen twee dagen na de bruiloft. Bijna 65% van de honeymooners zoekt een combinatie van rondreis en strandverblijf. Berry ter Horst, algemeen directeur: "De vraag naar honeymoons voor verre bestemmingen blijft groeien. Mensen die gaan trouwen hebben het geld gereserveerd en zijn op zoek naar een bijzondere reis. Zo is er veel vraag naar combinatiereizen zoals Dubai-Sri Lanka-Malediven en Zuid-Afrika in combinatie met Mauritius."

22% van alle geboekte reizen bij PANGEA Travel is een huwelijksreis. Honeymooners bepalen zelf hun vertrekdatum en hebben altijd een gegarandeerd vertrek. Alle reizen zijn op individuele basis, dus zonder medereizigers. Voor sommige landen zijn inentingen nodig. Belangrijk, vooral als je de bruid of bruidegom wilt verrassen.

Link: www.pangeatravel.nl/honeymoon.php

Noot voor de redactie,