Gemeente Spijkenisse


Verkoop 2e fase Het Land start op 19 september

14 september 2009

Artist Impression Het Land

De verkoop van de eerste fase van Het Land was een groot succes. Op twee na zijn alle 41 woningen verkocht. Vooral de vraag naar grote chique woningen was groot.

Door deze enorme belangstelling is besloten, eerder dan gepland, de volgende 35 woningen in de verkoop te brengen.

Deze tweede fase telt 6 eengezinswoningen, 24 twee-onder-1-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen. De prijzen van de woningen liggen tussen circa 280.000 en 530.000 euro. De woningen worden gebouwd tussen het water van het Elementenpark en de eerste fase. Ook in deze fase heeft de architectuur een jaren-dertiguitstraling. Alle circa 420 woningen in de ruim opgezette wijk Het Land worden in deze gewilde stijl gebouwd.

De start verkoop op zaterdag 19 september is van 11.00 uur tot 12.00 uur in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1. Bezoekers ontvangen de verkoopbrochure, een verkaveling met bouwnummers en een inschrijfformulier.

Wethouder G.J 't Hart heeft het volste vertrouwen dat ook deze verkoop zal slagen. De knappe prestatie van de eerste fase is voor gemeente en ontwikkelaars voor herhaling vatbaar. Het is een uitdaging om met een goed product in een haperende economie successen te boeken.