Ingezonden persbericht


P E R S B R I C H T

Onderwerp: Erotisch postordergigant Pabo opent haar eerste outletwinkel!

Walsoorden - 15 september 2009 Paabo, trendsetter én marktleider in de erotiek, blijft groeien en verbazen! Na vijfentwintig jaar uitsluitend als postorder gewerkt te hebben, waagt de gigant de sprong in het diepe en opent haar eerste winkel! Het aanbod bestaat uit overvoorraad en kwalitatief hoogwaardige restpartijen uit het magazijn die tegen dumpprijzen de deur uitgaan! Een buitenkansje voor koopjesjagers dus!

De eerste outlet wordt gevestigd in Wageningen, aan de Hoogstraat 77. De prijs van lingerie, textiel, bad- en massageolies, glijmiddelen en condooms ligt tussen de 1¤ en 20¤! Pabo bo blijft dus trouw aan haar motto 'Erotiek voor iedereen' want met deze prijsjes kan zelfs een arme student -" waar de city of science er genoeg van heeft - eindeliijk zijn of haar erotische assortiment aanvullen.

De Pabo-outletopening op zaterdag 19 september belooft een heel event te worden. De winnares van Miss Pabo 2008, Kim de Sutter, zal aanwezig zijn. Bezoekers krijgen de kans om met haar op de foto te gaan en ook handtekeningjagers kunnen hun hart ophalen. Daarbij krijgen de eerste honderd klanten, naast hun aankoop, een prachtige erotische verrassingsbox mee. Verder zijn er naast de blijvend lage prijsjes, tweewekelijks acties waarbij nóg grotere kortingen en spectaculaire aanbiedingen gepland zijn.

Inmiddels is Pabo-postorder operationeel in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Spanje. Het bedrijf blijft aan de weg timmeren, zowel in Europa als in eigen land. De mogelijkheden tot uitbreiding zijn nog lang niet uitgeput, het einde is nog lang niet in zicht!
---


Noot voor redacties
VOOR DE REDACTIE,