Maak persoonlijkheid zichtbaar met workshop Om JOU Stijlomschrijving


AMERSFOORT, 20090817 -- Op 19 september en 10 oktober 2009 start een nieuwe tweedaagse workshop Om JOU Stijlomschrijving. Deze workshop is bedoeld voor mensen die krachtige keuzes willen maken die bij hun persoonlijkheid passen. Keuzes op allerlei gebieden van het leven. Of dat nu om een andere baan gaat of om een nieuw kapsel of een ander interieur, dat maakt niet uit.

De workshop is door Jeannette Vermeul en Yvonne Fisscher volgens een geheel nieuw concept ontwikkeld als een krachtige combinatie van coaching en styling. In de workshop maak je jouw persoonlijkheid zichtbaar door datgene wat je innerlijk bent, in je uiterlijk en de wereld om je heen te laten zien. Dan heb je werk dat bij je past, heb je gezonde relaties, sta je sterk in het leven en maak je krachtige keuzes. De coach werkt aan je innerlijk, de stylist werkt aan je uiterlijk. Aan het eind van de tweedaagse cursus is het volkomen duidelijk wie jij bent, waar je voor staat en hoe jij dat laat zien. Dan heb je jouw persoonlijkheid zichtbaar gemaakt en ben je in staat daar naar te handelen. De workshop wordt gehouden in De Oude Viltfabriek aan de Arnhemseweg te Amersfoort.

Sta je op een kruispunt in je leven? Weet je niet welke weg je in moet slaan of ben je bang iets anders te doen? Zie je een andere persoon in de spiegel dan wie je je van binnen voelt? Als je dit dilemma in je zelf herkent is de workshop Om Jou Stijlomschrijving echt iets voor jou!

Jeannette Vermeul, personal coach van Metmar: "De combinatie van coaching en styling maakt de workshop tot een speelse ontdekkingsreis door vele levensgebieden als thuis, familie, werk, hobby's, talenten, passies en relaties. Door het beantwoorden van een uitgebreide reeks vragen over al deze levensgebieden en het uitvoeren van oefeningen en opdrachten staan de deelnemers stil bij wie zij zijn en hoe zij overkomen. Als coach weet ik hoe de woorden die mensen gebruiken hun persoonlijkheid weerspiegelen. Wij helpen de deelnemers met het filteren van deze woorden uit de antwoorden die zij geven en het vertalen er van naar een totale persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid wordt vastgelegd in een stijlomschrijving die als richtlijn dient voor de toekomst."

"De workshop is volgens een geheel nieuw concept door ons ontwikkeld, waarin styling van persoon en omgeving een grote rol speelt naast persoonlijkheidscoaching", aldus Yvonne Fisscher, stylist van Fisscherstyle. "Wij laten zien hoe je jezelf neer zet om te bereiken wat je wilt en een gelukkig leven te leiden. De workshop heeft een groot fun-gehalte, mensen visualiseren hun innerlijke waarden met behulp van moodboards en creatieve opdrachten. Dat maakt de workshop speels en luchtig en resulteert in een stijlomschrijving die de totale persoonlijkheid omvat van zowel de innerlijke als uiterlijke facetten."


Data, locatie en aanmelden:

Zaterdag 19 en 26 september 2009

Zaterdag 10 en 24 oktober 2009

Investering: 285,00 euro inclusief werkboek, koffie, thee en lunch

Locatie: De Oude Viltfabriek, Arnhemseweg 47, 3817 CA Amersfoort

Aanmelden en informatie via www.omjou.nl





Ingezonden persbericht