CNV Onderwijs

22 juli 2009

19 september: Dag van de christelijke traditie

Categorie: Nieuws CNV Onderwijs, Algemeen nieuws

Op zaterdag 19 september organiseert het VKMO (verband katholieke maatschappelijke organisaties) de Dag van de Christelijke Traditie. In lezingen, workshops, praktijkverhalen en debat staat de christelijke traditie centraal en de wijze waarop zij in de huidige samenleving wordt bewaard, vernieuwd en doorgegeven. CNV Onderwijs is actief betrokken bij deze dag.

Er is keuze uit een twintigtal programmaonderdelen, daarnaast is er een markt, gelegenheid tot lunch en een centrale afsluiting en opening. Sprekers zijn onder andere: Erik Borgman, Manuela Kalsky, Mgr. G. de Korte, Manon Vanderkaa, Frans Maas en Patrick Chatelion Counet. Dagblad Trouw organiseert een groot onderwijsdebat onder leiding van Monic Slingerland. De dag wordt afgesloten met een optreden van RadU2.

Deelname en inschrijving via www.dagchristelijketraditie.nl

Voor de dagindeling en de diverse thema's zie
www.dagchristelijketraditie.nl
Locatie
Domstad Hogeschool Utrecht
Koningsbergerweg 9
2500 GM Utrecht

Organisatie VKMO:
De Stichting VKMO (Verband Katholieke Maatschappelijke Organisaties) heeft ten doel de bevordering van samenwerking van katholieke maatschappelijke organisaties, om zo elkaars maatschappelijke verantwoordelijkheid te ondersteunen en te versterken en de katholieke levensbeschouwing op eigentijdse wijze gestalte te geven in de Nederlandse samenleving en in het werk van de deelnemende organisaties in het bijzonder.

Meer info of vragen: projectleider Franck Ploum, Bureau Mamre, info@remove-this.dagchristelijketraditie.nl
06-48713792

---