Hcontrol® geeft automatisch toegang tot rijsimulator


DENEKAMP, 20090919 -- Met de nieuwste uitbreiding van Hcontrol(r) kan een klant na betaling van een aantal toegangsuren, volautomatisch toegang gegeven worden op de door hem ingeplande tijden. Na online betaling via de webshop ontvangt de klant een toegangscode waarmee hij de door hem ingekochte uren online kan inplannen. Het systeem bied ontelbare mogelijkheden voor oa zonnestudio's, vergaderzalen, winkels etc.

Hcontrol® is een Nederlands bedrijfje dat vorig jaar een systeem heeft ontwikkeld om op afstand zonder fysieke sleutel toegang te krijgen tot bijvoorbeeld vakantiewoningen. De vinding is gebaseerd op een WLAN accesspoint en geeft verhuurders de mogelijkheid door op afstand (via internet) het sleutelbeheer te regelen.

Het systeem werkt met een elektronisch deurslot en een toetsenbordje waar de bezoeker of bewoner een toegangscode op moet intoetsen. De beheerder kan deze code via internet naar het kastje sturen. Degenen die toegang behoren te krijgen, bijvoorbeeld de huurders van een vakantiewoning, krijgen de vereiste code per e-mail toegezonden. Het is mogelijk de toegang aan bepaalde periodes te koppelen, zodat de code na afloop van een huurperiode automatisch vervalt.

De nieuwste aanvulling op dit unieke produkt is de koppeling naar een webwinkel. De eerste rijsimulator in Belgie van Filip Bauters krijgt de primeur. www.youtube.com/watch?v=rmQkfDaP_ZY

Klanten kunnen via een webshop online uren kopen.
Nadat de betaling is verricht wordt automatisch een toegangscode gemaild naar de klant. Mbv de toegekende toegangscode kunnen de uren online ingepland worden.
De klant kan vervolgens met deze toegangscode op de ingeplande uren naar binnen.

Het systeem is behalve voor de rijsimulator erg breed inzetbaar. Te denken valt aan zonnestudio's, muziekruimtes, vergaderzalen etc. Het grote voordeel is dat klanten zonder tussenkomst van personeel in staat zijn om dmv automatisch uitgegeven codes toegang te krijgen tot bepaalde ruimtes.

Hcontrol





ingezonden persbericht