Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Prijsvergelijker zonder verborgen kosten

GWK Travelex naast valuta ook in vliegtickets

Amsterdam, 21 september 2009

Naast vreemde valuta, contante betalingen en money transfers biedt GWK Travelex, specialist in contant geld, vanaf nu ook de mogelijkheid om via de vernieuwde website www.gwktravelex.nl vliegtickets te boeken. Voordelen voor de consument: één adres voor het regelen van benodigde valuta én van een vliegreis. En dat op de 'GWK-Travelex manier' met een eerlijk totaaloverzicht van de ticketprijs, zonder verborgen kosten en met interessante aanbiedingen. Bij een aantal tickets geldt ook een gunstig tarief voor buitenlandse valuta.

"Net als bij het regelen van bijvoorbeeld buitenlands geld wil de consument ook wanneer hij een vliegticket boekt, geen onverwachte kosten en toeslagen", licht Hoofd Marketing en Communicatie Sjoerd Breebaart toe. "Bij veel andere aanbieders komen deze kosten pas aan het eind van het boekingsproces uit de hoge hoed. Wij bieden een eerlijke prijsvergelijker en dan kom je op interessante tarieven. Wie overweegt deze winter naar een exotische, zonnige bestemming te gaan moet even opletten: we hebben al een retour Johannesburg vanaf 345 Euro (all-in, incl. boekingskosten) of naar Dubai voor 499 Euro (all-in, incl. boekingskosten)."

Verborgen toeslagen met mysterieuze namen als dossierkosten, variabele ticketingkosten, passenger service charge en toeslag op luchthavenbelasting ontbreken bij GWK Travelex of zijn direct inzichtelijk. De consument kan via de website van GWK Travelex simpel het meest voordelige vliegticket vinden en meteen boeken.

Voor deze uitbreiding van het dienstenpakket ging GWK Travelex een samenwerkings-verband aan met Wereldtickets.nl. Deze online aanbieder is gespecialiseerd in mondiale vliegtickets van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. "Met deze uitbreiding van ons aanbod bieden we de consument nu de mogelijkheid om bij één partij zowel de benodigde valuta te regelen, en ook het vliegticket te reserveren."

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht