Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
21 september 2009

LOI start MBA Course via afstandsonderwijs

Deze maand start LOI University de nieuwe opleiding MBA Course via afstandsonderwijs. Daarmee wordt ingespeeld op de groeiende marktvraag naar compacte opleidingen op het hoogste niveau, die flexibel gevolgd kunnen worden naast een baan. De opleiding is er voor iedereen die in korte tijd op strategisch niveau kennis en vaardigheden vanuit verschillende disciplines wil opdoen. Daarnaast vormt het de ideale opstap naar de volledige Master of Business Administration-opleiding.

MBA Course: opstap naar strategisch management
De MBA Course geeft een uitgebreide introductie in de disciplines die een moderne manager op strategisch niveau nodig heeft. Zo komen onder meer Financieel management, Operations management, ICT management, Marketing management en Human Resources Management aan bod. Na afloop van de MBA Course beschikken studenten over belangrijke managementkennis en -vaardigheden en kunnen zij desgewenst met vrijstellingen doorstromen naar de volledige MBA-opleiding van LOI University. Die opleiding is door de NVAO geaccrediteerd, waarmee de kwaliteit van deze professional masteropleiding is gegarandeerd. Ook wanneer men nog niet beschikt over een HBO/WO-diploma, maar wel over de nodige relevante werkervaring, vormt de MBA Course de ideale opstap naar het volledige MBA-traject.

Flexibel studeren
De studieduur van de MBA Course is 10 maanden en de studenten volgen deze opleiding flexibel. Dat houdt in dat zij thuis studeren, op zelfgekozen momenten en in hun eigen tempo. Daarbij krijgen zij via internet persoonlijke begeleiding van deskundige docenten en een coach. Bovendien kunnen ze gebruikmaken van een aantal unieke online studiefaciliteiten. Bijvoorbeeld van een 'kennistrainer', een tool waarmee de student zich goed kan voorbereiden op het examen. Middels enkele intensieve trainingsdagen worden de nodige vaardigheden verder aangescherpt.

Meer informatie
Alle informatie over de MBA Course en over de flexibele studiemethode is te vinden op www.loi-university.nl.

Met ruim 500 erkende opleidingen en meer dan 100.000 studenten (waarvan 20.000 HBO-studenten) is de LOI de grootste afstandsopleider van Nederland. De wil om kwaliteit te leveren staat bij de LOI centraal. Kwaliteit in docentbegeleiding, kwaliteit in lesmateriaal en altijd vooroplopend waar het de inzet van nieuwe technieken betreft. Alle LOI-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan continu onder controle van topfunctionarissen uit de praktijk.



Ingezonden persbericht