Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Jong In Amsterdam week

3 september 2009

Jong In Amsterdam week

Gemeente Amsterdam wil graag dat de Amsterdamse jeugd minstens één keer in de week na schooltijd iets leuks doet onder professionele begeleiding. In de 'Jong in Amsterdam week' van 21 t/m 27 september kunnen kleine en grote kinderen allerlei workshops en proeflessen volgen.

De 'Jong In Amsterdam week' is een week in september waarin Amsterdam zichtbaar maakt wat er allemaal te doen is in de stad voor zowel kleine als grote kinderen.

Samen spelen, samen delen

Meedoen aan workshops, sport, kunst en proeflessen biedt veel plezier en versterkt het zelfvertrouwen. Kinderen leren op hun beurt wachten, samen spelen, samen delen, winnen en verliezen. Door te doen, ontdekken ze hun talent.

Toppers van Amsterdam

Gemeente Amsterdam wil de kinderen graag in contact brengen met elkaar en kennis laten maken met sport, kunst maken of toneel spelen. Ieder kind kan zo zijn of haar talent ontdekken. Zij zijn immers de toekomstige toppers van Amsterdam.

Meer informatie

Kijk op www.amsterdam.nl/jonginamsterdamweek om te zien waar je in Amsterdam (gratis) workshops en proeflessen kunt volgen.

Foto: kinderen