Gemeente Oldebroek


Inwoners en college fietsen door Wezep Centrum West

Dorpsschouw op 21 september 2009

Na het succes van vorig jaar stapt het college op maandag 21 september samen met u op de fiets voor de 2e dorpsschouw in Wezep Centrum West. Politie, deltaWonen en het sociaal cultureel werk fietsen ook mee. U kunt laten zien welke situaties in uw leefomgeving aandacht vragen en daarover uw mening geven. Na de rondgang volgt een korte nabespreking waarin we samen met u alle aandachtspunten op een rij zetten. En we maken afspraken over het vervolg! We starten om 18.30 uur bij het dorpshuis en zijn uiterlijk 20.00 uur klaar.

Aanmelden
Maximaal 20 personen kunnen meefietsen. Daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Stuur een email naar dorpsambtenaren@oldebroek.nl en geef aan wat uw aandachtspunten zijn. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij dorpscontactambtenaar Peter Zoombelt, 0525-638237. Hebt u zich tijdens de dorpsavond op 8 juni jl. al aangemeld, dan hoeft u niet meer te reageren.

Aanmelden kan tot en met 17 september. Bij onvoldoende belangstelling gaat de dorpsschouw niet door.

Een verslag van de dorpsschouw 2008 inclusief afsprakenlijst kunt u nalezen op www.oldebroek.nl onder de knop actueel/dorpen in beeld.