Gemeente Dongen

Informatieavond Pastoor Dirvenstraat

Publicatiedatum: 8-9-2009

Maandag 21 september om 19.30 uur houdt de gemeente een informatiebijeenkomst over de woningbouwplannen aan de Pastoor Dirvenstraat. De bijeenkomst vindt plaats in De Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen.

Vieya heeft een verzoek ingediend voor de verbouwing van de voormalige Aloyssiusschool voor appartementen en de bouw van een appartementencomplex aan de achterzijde van de locatie Pastoor Dirvenstraat 9. De gemeente Dongen kan medewerking aan het plan verlenen door middel van een herziening van het bestemmingsplan.

Voorontwerpbestemmingsplan
Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 4 september 2009 tot en met donderdag 15 oktober 2009 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de centrale hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 in Dongen. U kunt het plan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis inzien of digitaal inzien via Plannen en projecten.

Meer informatie
Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan contact op met mevrouw M.C. Gorissen, gemeente Dongen, dienst Ruimtelijk Beleid, telefoon 0162 - 38 33 37 of via e-mail cgorissen@dongen.nl.