RTL Group

Broeierig de herfst in met nieuw seizoen RTL 5-flirtshow 'Take Me Out'

De herfst gaat op maandag 21 september lekker broeierig van start met een nieuw seizoen van het RTL 5-programma Take Me Out. De flirtshow, gepresenteerd door Eddy Zoëy, is dé ultieme ontmoetingsplek voor singles waarbij telkens één vrijgezelle man tegenover dertig aantrekkelijke en beschikbare dames staat. Gedurende enkele rondes worden steeds meer persoonlijke details over hem onthuld. Het doel van de single guy is om zoveel mogelijk vrouwen zo lang mogelijk te blijven boeien met zijn vlotte babbel, looks en inhoud zodat hij uiteindelijk uit een groot aantal overgebleven ladies zijn date kan kiezen. Het overschot aan vrouwelijk schoon kan uiteindelijk ook tegenvallen, want de dames hebben de optie om resoluut af te haken als ze al gelijk bij binnenkomst of tussentijds hun interesse in de man in kwestie verliezen.

Take Me Out is speels, grappig én zit boordevol onthullingen en onverwachte wendingen. Keer op keer wordt de eerste indruk op de proef gesteld in een kat en muis-spel tussen dertig vrouwen en één man.

Uitzending RTL 5: vanaf maandag 21 september elke doordeweekse dag, tussen 20.00 en 20.30 uur.

Website: rtl.nl/takemeout

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.