Vlaamse Overheid

E411 in Jezus-Eik

Nachtelijke werkzaamheden op de E411 in Jezus-Eik

Vlaamse overheid

woensdag 16 september 2009

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 21 september tot en met woensdag 7 oktober betonherstellingen uit aan de onderzijde van de brug over de E411 in Jezus-Eik. De E411 zal daartoe gedeeltelijk worden afgesloten van 22:00 tot 6:00 uur in de richting van Namen, en van 21:00 tot 5:00 uur in de richting van Brussel. Er worden telkens 2 rijstroken afgesloten voor het verkeer, waardoor er slechts 1 rijstrook beschikbaar zal zijn. Het Vlaams Verkeerscentrum voorspelt in de beide richtingen vertraagd verkeer tussen 22:00 uur en middernacht in de rijrichting van Namen, en tussen 21:00 uur en middernacht in de richting van Brussel. Tijdens het weekend wordt er niet gewerkt.

Van 21 september tot en met 24 september zullen de pechstrook, de rechterrijstrook en de middenrijstrook in de richting van Namen 's nachts worden afgesloten en wordt het verkeer over het linkerrijvak geleid. Van 25 september tot en met 1 oktober worden de middenrijstrook en linkerrijstrook richting Namen en richting Brussel 's nachts afgesloten en wordt het verkeer over de rechterrijstrook geleid. Van 1 oktober tot en met 7 oktober zullen de pechstrook, rechterrijstrook en middenrijstrook richting Brussel 's nachts worden afgesloten en wordt het verkeer over het linkerrijvak geleid.

De werkzaamheden zijn de laatste fase van de volledige sanering van de brug in Jezus-Eik.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Interplant. De kostprijs van de werkzaamheden bedraagt 400.000 euro (incl.BTW).