Mooi voor War Child: Hizi Hair doneert verkoopomzet

17/09/2009 12:36

Hizi Hair

In de week van 21 tot en met 27 september 2009 doneren alle kapsalons van Hizi Hair de gehele verkoopomzet van L'Oréal Professionnel stylingproducten aan War Child. Met deze actie wil Hizi Hair zoveel mogelijk geld inzamelen voor War Child en haar klanten informeren over de problematiek van kinderen die door oorlog zijn getroffen.

Kinderen en oorlog gaan niet samen! En toch gebeurt het. Elke dag. Wereldwijd zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld. Soms wordt hun familie voor hun ogen gedood. Kinderen worden vaak aan extreem geweld blootgesteld en kunnen ernstig verstoord raken in hun ontwikkeling.

War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. Creativiteit, sport en onderwijs staan in hun aanpak centraal. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken. Ook krijgen ze alfabetiseringslessen of leren ze een vak. Zo krijgen deze kinderen de kans om op te groeien tot gezonde volwassenen. Met deze activiteiten brengt War Child ook kinderen, jongeren en volwassenen samen die tijdens de oorlog tegenover elkaar zijn komen te staan.

Wanneer klanten tijdens de actieweek een stylingproduct van L'Oréal Professionnel voor thuis kopen, doneert Hizi Hair het totale bedrag aan War Child. Met ieder verkocht product kan één oorlogskind ruim een jaar lang ondersteund worden door War Child en heeft daarmee een betere kans op een stabiele en vreedzame toekomst. Het kopen van een product heeft dus dubbel resultaat!

Hizi Hair gelooft dat investeren in jonge mensen bijdraagt aan een vreedzame toekomst en is daarom business partner van War Child. Naast aandacht voor haar klanten heeft Hizi Hair aandacht voor de wereld om zich heen. Hizi Hair streeft ernaar om zoveel mogelijk consumenten te betrekken bij het werk van War Child.

Vorig jaar haalde Hizi Hair maar liefst 38.478,28 euro op toen zij de gehele knipomzet van alle vestigingen van één dag, doneerde aan War Child.

Hizi Hair heeft 52 vestigingen. U kunt altijd terecht zonder afspraak, 6 dagen per week. Voor meer informatie kijkt u op www.hizihair.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.hizihair.nl