Gemeente Middelburg

Torenweg dicht voor aanleg rotonde

Rijkswaterstaat sluit van 21 september tot 12 oktober een gedeelte van de Torenweg af voor autoverkeer vanwege de aanleg van een rotonde in de Torenweg. De afsluiting vindt plaats tussen de Kruitmolenlaan en de Nieuwlandseweg. Het bedrijventerrein Arnestein blijft bereikbaar vanaf de Nieuwlandseweg.
Het fietspad van en naar het bedrijventerrein, langs de Torenweg, blijft in stand. Autoverkeer wordt omgeleid en dient rekening te houden met een extra reistijd van circa vijf minuten. Ter hoogte van de werkzaamheden -op de Nieuwlandseweg en de Waldammeweg- geldt een snelheidsbeperking van 30 km p/u.

Omleidingsroute autoverkeer

Verkeer van en naar bedrijventerrein

Via de Nieuwlandseweg, de Kanaalweg en de Schroeweg en vice versa Via de Nieuwlandseweg, de A58 oprit 38, de A58 afrit 39 en de Schroeweg en vice versa

www.vananaarbeter.nl

Fietsroute tijdelijk verlegd

Het fietspad tussen de Mortiere en Nieuw- en Sint Joosland (en vice versa) ter plaatse van de Westelijke Oude Havendijk wordt tijdelijk verlegd.
Fietsers vanuit de Mortiere kunnen gebruik maken van het bestaande fietspad richting de Westelijke Oude Havendijk tot aan de afzetting. Daar zal het fietsverkeer over de golfbaan en langs de nieuwe N57 worden geleid. Vervolgens rijdt het fietsverkeer via een oversteek richting het bestaande fietspad naar Nieuw- en Sint Joosland. Om de fietsroute van en naar de Mortiere te kunnen bouwen, zal het bestaande fietspad tijdelijk moeten worden verlegd. Dit is noodzakelijk om het gebied te kunnen detecteren op niet gesprongen explosieven en om een milieuhygiënische sanering te kunnen uitvoeren.

Medio oktober zal het nieuwe fietspad in gebruik genomen worden.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl