Gemeente Baarn

Werkzaamheden Escher-rotonde (N221)

In opdracht van de Provincie Utrecht wordt gewerkt aan de N221 (Amsterdamsestraatweg) in Baarn ter plaatse van het kruispunt met de Drakenburgerweg (bekend als de Escher-rotonde). Volgende week zijn de laatste werkzaamheden die overlast kunnen geven.

In de laatste week van 21 t/m 25 september wordt het bestaande asfalt weggefreesd en een nieuwe (geluidarme) deklaag aangebracht. Ook wordt er nieuwe wegmarkering aangebracht en worden de bermen afgewerkt. Met name het frezen en het aanbrengen van het nieuwe wegdek zal hinder geven voor het verkeer. Daarom zullen deze werkzaamheden in de avonden en nachten van 21, 22 en 23 september plaatsvinden, van 20.00 uur âs avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend. Verkeersregelaars leiden het verkeer gedurende deze uren langs het werk, waardoor er geen omleiding nodig is. Wel kan enige vertraging ontstaan.

De aannemer zal de werkzaamheden die de meeste hinder veroorzaken dus zoveel mogelijk in de avonduren uitvoeren. Voor omwonenden kan er helaas enige geluid- en lichthinder zijn gedurende de nachtelijke uren, waarvoor onze excuses. Dit is bij een dergelijke klus helaas onvermijdelijk.

Meer informatie
Voor vragen of informatie kunt u terecht bij de Provincie Utrecht via telefoonnummer 030-2583888 (het informatienummer over wegwerkzaamheden op provinciale wegen in de provincie Utrecht) of e-mailen naar: wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl.