Fa-med introduceert 7 dagen betaling huisartsen

18/09/2009 16:56

Fa-med B.V.

Vrijdag 18 september 2009 - Huisartsen die graag snel over hun geld willen beschikken kunnen bij Fa-med Medical Factoring terecht. Het Amersfoortse bedrijf biedt huisartsen vanaf nu de mogelijkheid om hun ingediende declaraties binnen 7 dagen uitbetaald te krijgen.

Deze extra snelle uitbetaling is een uitbreiding van de dienstverlening die standaard al voorzag in een uitbetaling binnen 14 dagen en 30 dagen. Met deze extra snelle uitbetaalservice speelt Fa-med in op de vraag uit de branche.

Huisartsen die nog moeten declareren over juli, augustus of september kunnen dat bij Fa-med direct regelen. Uitgebreide informatie hierover is vanaf maandag 21 september te vinden op www.7dagen.nu.

Directeur Henk de Jong geeft aan dat zijn bedrijf klaar is om huisartsen met dit nieuwe aanbod naar behoren te servicen: "Rond de introductie van de nieuwe zorgwet waren zowel Fa-med als verzekeraars en huisartsen niet optimaal ingericht op administratieve samenwerking. Inmiddels is veel veranderd en verbeterd. Fa-med heeft haar zaken goed op orde en duizenden zorgverleners maken met plezier en succes gebruik van de dienstverlening van Fa-med."





http://www.famed.nl