Haven Amsterdam

Astrid Kee havenmeester van het jaar

18 september 2009
Persbericht VHN, 17 september. Tijdens het congres van de Vereniging van Havenmeesters in Nederland (VHN) dat werd gehouden op 17 september 2009 te Vlissingen, is tot Havenmeester van het jaar benoemd: Astrid Kee, havenmeester van Amsterdam.

De motivatie van de jury is als volgt.

Astrid Kee is een zeer gedreven vrouw die de functie van Havenmeester de afgelopen jaren in een helder daglicht heeft geplaatst. Als manager bij Haven Amsterdam maar ook als voorzitter van de Vereniging van Havenmeesters in Nederland, staat zij voor het product dat moet worden geleverd. Zij zet heldere lijnen uit en weet mensen in haar omgeving te motiveren.

Juryvoorzitter Aart Hiemstra reikt de wisselbeker uit aan Astrid Kee, de nieuwe Havenmeester van het Jaar.

Ondanks haar drukke baan als Havenmeester, tevens Directeur van het Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied, heeft zij ja gezegd tegen het voorzitterschap van de VHN toen de vereniging haar hierom vroeg.

Astrid Kee (Haven Amsterdam) met de wisselbeker.

Door haar brede interesse en maatschappelijke betrokkenheid heeft zij een uitgebreid relatie netwerk opgebouwd waarin de functie van Havenmeester en de vele verschillende taken die daaraan verbonden zijn, regelmatig onder aandacht worden gebracht.

Lou Goedel, Havenmeester van 2008, feliciteert de nieuwe Havenmeester van het Jaar.

Hiermee is zij een ambassadeur voor het vak en de vereniging.

Meer informatie?

Vereniging van Havenmeesters in Nederland (VHN)