Gemeente Maassluis

Lintjesregen in Maassluis

Lintjesregen in Maassluis

Op zaterdag 12 september 2009 ontving de heer A. van den Boogaart, een Koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Maassluis, de heer J.A. Karssen. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in het clubgebouw van Watersportvereniging De Vlietland te Maassluis.

De heer Van den Boogaart heeft zich gedurende een lange periode verdienstelijk gemaakt voor de Stichting Watersportcentrum Vlietland en de Stichting Hollands Glorie. Vanwege zijn inspanningen ten bate van de samenleving is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Op dinsdag 15 september 2009 ontving mevrouw D. van der Snoek-Broek, een Koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Maassluis, de heer J.A. Karssen. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de kerkgebouw De Ark te Maassluis.

Mevrouw Van der Snoek heeft zich gedurende een lange periode op bijzondere wijze ingezet voor de medemens die zorg behoeft, zoals ouderen, eenzame mensen en daklozen en verslaafden. Zij is vanwege haar inspanningen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Op zaterdag 19 september ontving de heer C. Loekemeijer, een Koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Maassluis, de heer J.A. Karssen. De uitreiking vond plaats tijdens het 20 jarige lustrum van de Lions Club Maassluis.

De heer Loekemeijer heeft zich op bijzondere wijze ingezet voor de Nederlandse Stichting voor Gelaryngectomeerden, de patiëntenvereniging voor stembandlozen, maar ook op het terrein van onder andere welzijn en het kerkelijk leven. Vanwege zijn verdiensten is hij benoemd tot Ridder inde Orde van Oranje-Nassau.