Stadsdeel Amsterdam Centrum


Onderhoud Sarphatistraat

21 september 2009

Maandag 21 september is het stadsdeel begonnen met onderhoudswerkzaamheden aan de Sarphatistraat op het gedeelte tussen Weesperplein en Alexanderplein. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk eind november 2009 klaar zijn.

In verschillende fases zal worden gewerkt aan de rijweg en het fietspad (asfalt), de parkeervakken alsmede de boomkransen (verwijderen boomwortels) en het trottoir. Tijdens asfalteringswerkzaamheden zullen auto's en fietsers worden omgeleid. Woonhuizen, bedrijven en in-of uitritten blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Parkeervakken worden per fase aan het gebruik onttrokken. Dit wordt door tijdelijke verboden aangegeven. Ook worden fietsrekken per fase leeggemaakt. Dit zal door middel van borden aan het rek worden aangekondigd. Voor wat betreft het aanbieden van huisvuil zijn er geen wijzigingen. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk eind november 2009 klaar zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gebiedsbeheerder openbare ruimte, Chris Seinen (tel. 14 020 of via stadsdeel@centrum.amsterdam.nl o.v.v. Sarphatistraat), of met de opzichter ter plaatse: Bob Smeer, tel. 06 2854 1135.