CNV Onderwijs

21 september 2009

Scholing voor g/hvo-docenten

Categorie: Basisonderwijs

Vanuit het scholingsbudget G/HVO 2008-2009 kan nog scholing worden gefinancierd voor 2009-2010. De werkgeversorganisatie, het Protestants Centrum GVO, zal haar docenten hierover schriftelijk informeren met het verzoek voor 15 oktober de wensen voor scholing en deskundigheidsbevordering (door middel van een antwoordformulier) door te geven. Het Centrum voor Levensbeschouwing verzorgt ook dit jaar namens IKOS/PKN deze scholing. Op diverse locaties in Nederland worden weer thema- en intervisiebijeenkomsten georganiseerd. En in Amersfoort, Leeuwarden en Rotterdam in maart/april 2010 een studiemiddag.

Op de websites www.centrumvoorlevensbeschouwing.nl en www.gvo-plein.nl staat een overzicht van alle bijeenkomsten, met bijbehorende thema's, plaatsen en data. Om alle bijeenkomsten te kunnen organiseren worden belangstellenden verzocht zich voor 12 oktober via de website van het Centrum aan te melden.

Ook docenten die in 2008-2009 deel hebben genomen aan het professionaliseringsaanbod van het Centrum voor Levensbeschouwing of eventueel van andere organisaties moeten zich opnieuw aanmelden! Op basis van de respons die op 15 oktober binnen is, wordt de hoogte van het subsidiebedrag voor professionalisering 2009-2010 vastgesteld.
---