Nieuwe directeur Today's Beheer & Brokers

21/09/2009 15:25

Today's Beheer & Brokers

Vermogensbeheerder en online broker Today's Beheer & Brokers uit Amsterdam heeft met ingang van 17 september de directie uitgebreid met Felix Berkhout. Berkhout (33) wordt verantwoordelijk voor Marketing & Sales (M?). Met de komst van de nieuwe directeur bestaat het management team uit 4 man.

Felix Berkhout is een bekende in de Nederlandse brokerage wereld. Hij stond aan de wieg van het internet beleggen van Alex Beleggersbank. Na zijn periode bij Alex, is ondernemer Berkhout bij diverse organisaties aan de slag gegaan als interim manager, met als werkterrein service, marketing en sales.

Felix Berkhout : 'Dit is voor mij een uitdagende, maar logische stap. Ik ben een ondernemende marketing man, met mijn wortels in beleggen en brokerage. Ik geloof dat de hands-on cultuur van Today's Beheer & Brokers een prachtige uitvalsbasis is voor verdere groei. Today's heeft bovendien met scherpe tarieven en een goede service de kaarten in huis om het klantenbestand te verdubbelen. Daar ga ik voor als directeur M?.'

Cees Smit, algemeen directeur, is blij met de komst van Felix Berkhout. 'De ondernemerszin van Felix, plus zijn ervaring met beleggen en brokerage, sluiten goed aan bij ons bedrijf. Today's volgt, ondanks de financiële crisis, een ambitieuze groeistrategie. Daar werken we met zijn allen hard voor. Een man als Berkhout past dus goed in ons team.'

Het Amsterdamse Today's Beheer & Brokers in 2003 opgericht door Cees Smit en is uitgegroeid tot een middelgrote Commissionair in Effecten.