Gemeente Beek


Inzameling plastic verpakkingsafval

De eerste inzamelronde van plastic verpakkingsafval in de gemeente Beek kan een succes genoemd worden. Er werd maar liefst 4720 kilo plastic verpakkingsafval ingezameld. Dit ondanks het feit dat de bezorging van de plastic zakken voor de inzameling op verschillende plekken in de gemeente Beek niet helemaal vlekkeloos is verlopen en een deel van de inwoners bij gebrek aan inzamelzakken nog niet echt mee kon doen.

Bezorging zakken
De mailing met de informatiepakketten incl. een pakket zakken werd verzorgd door Nedvang, de organisatie die namens de verpakkingsindustrie de publiciteit rond de inzameling van kunststof verzorgt. Met hen is afgesproken dat de verzending huis-aan-huis plaatsvindt. Helaas is deze opdracht niet goed uitgevoerd en zijn er in met name Beek-Oost op veel adressen geen informatiepakketten bezorgd.

Geen informatiepakket ontvangen?

Inwoners die geen informatiepakket hebben ontvangen kunnen dit alsnog aanvragen bij de gemeente Beek via e-mail: info@gemeentebeek.nl of telefoon 046-4389222. Ook zijn de zakken voortaan gratis verkrijgbaar bij de volgende winkels in de gemeente Beek:

Â

Beek:

* Anton Schlecker, Markt 61 te Beek

* Peters Leefmiddelen, Bourgognestraat 14
* Plus Martin en Jacqueline Schat, Markt 62

Â

Spaubeek:

* Plus Franssen-Steijns, Bongerd 8

Â

Neerbeek

* Beamont groente- en fruithandel, Laurentiusstraat 15
* Delbressine dierenspeciaalzaak, Spaubeekerstraat 43

Â

Klik hier voor meer informatie over de inzameling van plastic verpakkingsafval.

Â
Â