Gigaracing

Giedo te gast in Wannahaves

Giedo van der Garde
De droom die elke jongen wel eens gehad heeft is om een Formule 1 coureur te worden. Susanne reisde af naar Monaco om daar Giedo van der Garde te ontmoeten. Giedo racet in de GP2 en wordt gezien als dé kanshebber voor de Formule 1. Niet lang na ons bezoek aan Giedo van der Garde won hij zijn tweede sprintrace in de GP2 in het Belgische Spa Francochamps.

Giedo van der Garde's loopbaan
Giedo begon op jonge leeftijd al met karten. Giedo bleek een natuurtalent te zijn en al snel won hij vele races. Hij werd zelfs opgenomen in het opleidingsprogramma van het McLaren F1 team. In 2003 stapte Giedo over naar de Formule 3. 2009 moet het jaar zijn voor Giedo van der Garde, dit is het eerste jaar dat Giedo uitkomt voor de GP2. Racen als coureur in de Formule 1 komt op deze manier steeds dichterbij.

Giedo van der Garde toekomst
Giedo van der Garde's toekomst ziet er rooskleurig uit. Zelfs de legendarische Sir Frank Williams denkt dat Giedo een goede kans maakt om in de Formule 1 te eindigen. Giedo heeft er dan ook alles voor over. Hij heeft zelfs hormoonpillen geslikt om te voorkomen dat hij te lang werd voor de autosport. Wij geloven zeker dat Giedo van der Garde in de Formule 1 eindigt en we blijven hem op de voet volgen.

Bekijk de video op:
http://nl.wannahaves.com/item/babef212/a/giedo-van-der-garde