Jan David zingt Miss Sunshine voor de Prins en Prinses in New York

21/09/2009 17:37

J.J. Batenburg Management B.V.

Jan David zingt Miss Sunshine voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima in New York.

Jan David, componist en zanger van Miss Sunshine heeft een weeklang gedurende de NY400 festiviteiten in New York opgetreden in de New Amsterdam Village en tijdens de openingsceremonie op de Groenevecht.

Jan David zong Miss Sunshine, zijn eerbetoon aan de stad New York, aan boord van de Lemsteraak: de Groenevecht van Cor Zadelhoff, die onderdeel was van de openingsceremonie op 8 september van de NY400 week: een vloot van Nederlandse en Navo-fregatten, historische schepen waaronder de replica de Halve Maen. In de New Amsterdam Village zong Jan David dagelijks de NY 400 themasong Miss Sunshine. Het hoogtepunt was

een bijna exclusief optreden voor Prins Willem Alexander en Prinses Maxima die de New Amsterdam village op zondag 13 september bezochten. De Prins en Prinses

zongen beiden Miss Sunshine enthousiast mee.

Over Jan David

Jan David (1977) componeerde eerder songs voor Nederlandse artiesten. Voor Guus Meeuwis schreef hij 'Ik wil met je lachen'. Miss Sunshine is ook het debuut van Jan David als zanger. Hij heeft Miss Sunshine opgenomen in studio Arnold Muhren in Volendam. Tom Bakker heeft speciale strijkers arrangementen gemaakt voor Miss Sunshine. Ook veel andere ervaren en bekende musici werkten mee, zoals Ton Dijkman, Rob Winter en de strijkers van het Metropole orkest.

Over Miss Sunshine

Meer informatie over Miss Sunshine is te vinden op www.ms-sunshine.com Miss Sunshine for the afternoon en for te evening zijn verkrijgbaar via itunes en te beluisteren op you tube.


- Miss Sunshine for the afternoon: http://www.youtube.com/watch?v=2mllZHW8AT8


- Miss Sunshine for the evening: http://www.youtube.com/watch?v=6DUSIGFerg4

Symbol Music

Het label Symbol Music heeft voor de release van Miss Sunshine samenwerking gezocht met NY400. Symbol Music is gevestigd op het mediapark te Hilversum.





http://www.symbolmusic.com