Gemeente Midden Delftland


Inloopavond locatiekeuze nieuw gemeentehuis

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering in juni de locatie Keenenburg III aangewezen voor de bouw van een nieuw gemeentehuis. Op dinsdag 21 september wordt in de Dorpshoeve in Schipluiden een inloopavond over deze locatiekeuze gehouden. Tussen 19.30 en 22.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om kennis te nemen van de plannen en in gesprek te gaan met de aanwezige bestuurders, onder wie de burgemeester, de gemeentesecretaris en wethouder Van den Berg, en de betrokken ambtenaren. Zij zullen een uitgebreide toelichting geven waarom juist voor deze locatie is gekozen.

Tevens zal informatie verstrekt worden over de plannen voor het te ontwikkelen woongebied in Keenenburg III. Belangstellenden kunnen het voorlopige stedenbouwkundige ontwerp inzien, met toegevoegd een aantal sfeerimpressies van het toekomstige woongebied. De plannen verkeren nog in een ontwikkelingsstadium, inschrijven voor een woning in Keenenburg III is daarom nog niet mogelijk.

Ook wie al suggesties heeft voor de inrichting van de (toekomstige) dienstverlening van de gemeente, kan op deze avond terecht. Op een formulier kunnen voorstellen over bijvoorbeeld de inrichting van loketten, de openingstijden, de uitstraling van het nieuwe gemeentehuis, of de toegankelijkheid van het gebouw kenbaar worden gemaakt. De reacties zullen worden meegenomen in het verdere traject.