Aliens in NEMO


Uitnodiging voor de landelijke premièrevoorstelling van Ben 10: Alien Force

AMSTERDAM, 20090814 -- Vanaf 21 september 2009 zal in Nederland een nieuwe serie Ben 10 avonturen op Cartoon Network worden uitgezonden. Ben 10 is sinds vijf jaar wereldwijd een zeer populaire cartoon TV serie bij jongens tussen 5 en 10 jaar. Op 16 september vindt in NEMO Amsterdam de premièrevoorstelling plaats die wordt bijgewoond door enkele Aliens uit de Ben 10 serie. Daarna is er gratis toegang tot NEMO. U bent uitgenodigd de première bij te wonen. Kinderen zijn welkom!

*Release datum: maandag 21 september 2009 op Cartoon Network
*Premiere: woensdag 16 september 2009 om 14.30 uur
*Locatie: NEMO, Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam
*Aansluitend is NEMO vrij toegankelijk voor alle genodigden.
*Reserveren aub bij Martine Keukenkamp via: martine@jr-sr.com


Ben 10 is terug
Vijf jaar na de eerste Ben 10 serie, heeft Ben Tennyson zich ontwikkeld tot een normale tiener die al zijn speelgoed heeft weggedaan, inclusief zijn Omnitrix die hem speciale krachten geeft. Ben's leven verandert compleet als hij door een alien wordt aangevallen en zijn grootvader Max opeens spoorloos verdwenen is. Om zijn opa te zoeken krijgt hij hulp van zijn nicht Gwen, van zijn opa's partner Magister en van zijn vroegere vijand Kevin 11. Als ze ontdekken dat er duistere organisaties handelen in DNAliens en illegale alien technologie, besluit Ben zijn Omnitrix weer om te doen en leert hij snel zichzelf te transformeren in 10 nieuwe aliens.

Over Cartoon Network
Cartoon Network is de thuisbasis van vele grappige en spannende cartoons. De zender biedt een breed spectrum van kinder entertainment met populaire series als Ben 10, Foster's Home for Imaginary Friends, My Gym Partner is a Monkey, Codename: Kids Next Door, Ed Edd n Eddy and Robotboy. Cartoon Network heeft ook een eigen website waarop kinderen video's en games van hun favoriete series kunnen vinden: www.cartoonnetwork.nl.
Cartoon Network is beschikbaar in 21 talen in 160 landen en bereikt wereldwijd 200 miljoen huishoudens. Cartoon Network is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner Company.





Cartoon Network