De Dag van de Toegevoegde Waarde voor congres- en meetingorganisatoren


BLARICUM, 20090910 -- Organisatoren van congressen en meetings staan telkens weer voor de uitdaging om hun bijeenkomst tot een succes te maken. Dit succes wordt bepaald door de belangen van de stakeholders, de deelnemers en opdrachtgevers voorop. Organisatoren zoeken hierbij continu naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te leveren, op alle logistieke en inhoudelijke onderdelen van de bijeenkomst. De beste ervaringen leer je in de praktijk en daarom heeft vakportal CongresWereld een 16-tal experts bij elkaar gebracht om tijdens een interactieve workshopdag kennis en ervaring te delen. Op 21 september vindt bij Meetinc in Maarssen De Dag van de Toegevoegde Waarde plaats.

16 ingrediënten voor succesvolle congressen en meetings!
Welke ingrediënten maken een bijeenkomst succesvol? Hoe bereidt u de perfecte meeting? Waarmee brengt u uw meetings en congressen op smaak?
CongresWereld brengt 16 experts bij elkaar voor praktisch georiënteerde workshops, waarin de sprekers inzoomen op de toegevoegde waarde van hun specialisme en de deelnemers voorzien van tips, trucs en tools.
'De Dag van de Toegevoegde Waarde' biedt een breed scala aan sessies en onderwerpen, voor zowel de ervaren als minder ervaren meeting organisator, met thema's als: duurzame bijeenkomsten, financiële aspecten, het belang van juiste sprekers en dagvoorzitters, netwerken, resultaatmeting en marketing

Keynote door Robert Benninga
Waar we in de workshops volledig focussen op vakinhoudelijke onderwerpen, brengt Robert Benninga van Mindpower balans in de dag, door in te zoomen op de mens, met zijn keynote sessie `Jouw eigen BTW (Buitengewone Toegevoegde Waarde)'

Kijkje in de keuken bij Ramon Beuk
De locatie voor de workshopdag is niet toevallig gekozen. Meetinc/De Glazen Ruimte in Maarssen is niet alleen een bijzonder fraaie en inspirerende accommodatie, het is ook de Kooktempel van Ramon Beuk. Naast het creëren van een overheerlijke lunch en verrassende hapjes, zal hij in zijn workshop ook vertellen over de toegevoegde waarde van eten en drinken tijdens bijeenkomsten.

Details
De Dag van de Toegevoegde Waarde is bedoeld voor iedereen die meetings en congressen organiseert voor zijn/haar organisatie of bedrijf en vindt plaats op maandag 21 september 2009 bij Meetinc in Maarssen (10.00-18.00 uur).
Alle informatie over programma, workshops en aanmelden is te vinden op de website van CongresWereld.nl : www.congreswereld.nl/de_dag_van_de_toegevoegde_waarde_2009/107/

De Dag van de Toegevoegde Waarde is een klimaatneutraal evenement

CongresWereld.nl





Ingezonden persbericht