Finntax opent vestiging in Echt


ECHT, 20090917 -- Op 21 september 2009 opent de nieuwe vestiging van Finntax in Echt haar deuren. Finntax is innovatief in (tele)communicatie en levert technologie om efficiënter te communiceren en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Limburg is een veelzijdige, groeiende markt vol uitdagende mogelijkheden. Vanuit het nieuwe kantoor in Limburg zullen de huidige en nieuwe klanten in de regio worden bediend.

De ruime kennis en ervaring die Finntax heeft opgedaan in o.a. haar vestigingen in Raamsdonksveer en 's-Hertogenbosch zal breed ingezet worden om de bereikbaarheid van ondernemend Limburg te optimaliseren.

Gekoppeld aan de opening in Echt start de spraakmakende campagne om Finntax ook daar op de kaart te zetten. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van de combinatie van het woord `echt', de kleur rood en het nieuwe gezicht van Finntax. Deze campagne zal van start gaan met het voor één dag rood gekleurde bedrijventerrein De Berk, waar Finntax zich heeft gevestigd....

Voor meer informatie over deze campagne en speciale openingsacties kijk op www.finntax.nl/echt (vanaf 21 september).


Over Finntax Communicatie & Innovatie

Finntax staat voor een innovatieve integrale aanpak van vaste en mobiele spraak (lees:telefonie) en data communicatie (lees; netwerken, internet, e-mail). Doordat wij met onze organisatie alle disciplines op spraak en datacommunicatie gebied afdekken zijn wij als geen ander in staat om voor de klant het meest optimale rendement te behalen.

Het gaat de klant erom goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren van vandaag, zodat hun organisatie zo efficiënt mogelijk kan opereren. En dat natuurlijk tegen de laagst mogelijke (operationele) kosten. Onze oplossingen worden op maat voor de klant ontwikkeld met deze drie pijlers van onze filosofie:

*Bereikbaarheid vergroten.
*Efficiency verbeteren.
*Laagst mogelijke operationele kosten.

Hierdoor is Finntax de juiste organisatie én aanspreekpunt voor iedere onderneming als het gaat om communicatie in de breedste zin van het woord.

Voor meer informatie zie www.finntax.nl.