Uniek initiatief parkmanagement regio drachten


P&O professional `ZIN Advies' stelt zich aan alle bedrijven persoonlijk voor

DRACHTEN, 20090918 -- Op maandag 21 september start ZIN-Advies met het bezoeken van bedrijven op bedrijfsterrein de Haven. In de daaropvolgende dagen kunnen ook de andere Drachtster ondernemers een bezoek van ZIN-Advies verwachten. In `bedrijf aan bedrijf' bezoeken stelt deze P&O professional zich persoonlijk voor en overhandigt de bedrijven een welkomstpakket. Met deze actie wil ZIN-Advies aandacht vestigen op het personeelsbeleid van Drachtster ondernemers.

Juist in tijden van economische teruggang is het belangrijk aandacht te besteden aan personeelsbeleid. Als strategisch partner van Stichting Parkmanagement Regio Drachten (SPRD) maakt ZIN-Advies P&O deskundigheid toegankelijk. Dit alles tegen gunstige voorwaarden, zeker voor SPRD deelnemers.

Tijdens de Zakenbeurs Regio Drachten werd het eerste exemplaar persoonlijk overhandigd aan Dirk-Jan Hoogendoorn. De voorzitter van de SPRD is verheugd de deelnemers nu ook professionele P&O diensten te kunnen aanbieden. Ook Gijze Stroboer, die als directeur van Hanzevast parkmanagement namens de SPRD deze samenwerking initieerde was bij deze uitreiking.





Ingezonden persbericht