Ver. Beleggers Duurzame Ontwikkeling

Uitnodiging 11de seminar "MVO communicatie in verandering" op 21 september 2009

13/07/2009

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling, DHV, ING en GRI nodigen u van harte uit voor het 11de seminar "MVO communicatie in verandering". Dit seminar zal plaatsvinden op maandag 21 september 2009 vanaf 12:30 uur op het hoodfdkantoor van ING (ING House, Amstelveenseweg 500, Amsterdam). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Dit jaar bieden we u weer een gevarieerd en aansprekend programma onder leiding van dagvoorzitter Jort Kelder!

Eén van de thema's waar we dit jaar natuurlijk niet om heen kunnen, is het effect van de crisis en de gevolgen en rol voor MVO. Dit zal uiteen worden gezet door een vooraanstaande spreker van ING.

In een plenaire sessie zal de directeur Corporate Communications van KPN ingaan op de ambitie van de onderneming om op duurzaamheid te accelereren en de rol die communicatie en verslaglegging hierin spelen. Ook zal er een debat plaatsvinden tussen vertegenwoordigers van enkele grote bedrijven over de strategische keuze om wel of niet actief te communiceren over hun bedrijfsvoering en duurzame producten.

Naast de plenaire sessies zijn er dit jaar ook interactieve `break out sessies' waar u met een kleine groep in gaat op een specifiek onderwerp naar keuze. Zo is er een sessie voor `first time reporters', een sessie over het betrekken van `stakeholders' of de mogelijkheid om te netwerken met de andere genodigden in de vorm van een `speeddate'.

Als afsluiter een scherpe discussie over MVO en communicatie onder leiding van de dagvoorzitter Jort Kelder. Daarna is er gelegenheid elkaar verder te spreken onder het genot van een borrel.

Dit kosteloze seminar is alleen bedoeld voor vertegenwoordigers van bedrijven, NGO's en overheidsorganisaties.

Inschrijven voor het seminar "MVO communicatie in verandering"