Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Het voetbalseizoen is weer begonnen!

PERSBERICHT
Amsterdam, 2 september 2009

De opstelling voor Hard Gras on Tour is bekend! Een mix van oude bekenden en nieuwe talenten betreed het veld van deze gloednieuwe theatervoorstelling.

In een steeds wisselende maar altijd ijzersterke bezetting draagt het Hard Gras-team nieuwe verhalen en gedichten voor. Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk, Hugo Borst, Anna Enquist, Frans Thomese, Nico Dijkshoorn, Marcel van Roosmalen, Janneke van der Horst en Herman Koch staan dit seizoen garant voor een enerverende 90 minuten zonder verlenging.

Wie het blad Hard Gras kent, weet dat het in het voetbaltijdschrift over veel meer dan alleen voetbal gaat. De verhalen zitten vol tragedie, helden en zaken als verlies, euforie, teleurstelling en machtsstrijd. Kortom, de ingredienten van het leven zelf en dat maakt Hard Gras on Tour een avond voor meer dan alleen voetballiefhebbers. Gescoord wordt er door middel van filmpjes, verhalen en altijd scherpe anekdotes over het leven op en naast het veld.

Hard Gras on Tour gaat op maandag 21 september 2009 van start in Nijmegen. Klik hier voor een volledig overzicht van de tourdata.