IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 21 september t/m vrijdag 25 september
19.00-21.00 uur


* Maandag 21 september
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst ontvangt hoogleraar Nederlandse geschiedenis Piet de Rooy. Hij nam op 11 september afscheid van de UvA en werd die dag tevens benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau.


* Dinsdag 22 september
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Hatice Kur un

Hatice Kur un gaat in gesprek met Rien Vrijenhoek, de nieuwe directeur van het Tropentheater.


* Woensdag 23 september
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

In de nieuwe rubriek De Wereld van Llink bespreekt Barbara Kathmann met presentator Teun van de Keuken de laatste Llink-nieuwtjes. Chef Hoofdzaken Mark Mieras behandelt een wonderlijk hersenonderzoek.


* Donderdag 24 september
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Hoofdgast is presentator Cornald Maas. Voor zijn boek Verlies interviewde hij uiteenlopende persoonlijkheden over het overlijden van een dierbare. Wat is de invloed van de dood van een kind, ouder, geliefde of hartsvriend op je eigen leven? Slijt het verdriet naarmate de tijd verstrijkt of juist niet?


* Vrijdag 25 september
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met schrijfster Nelleke Noordervliet over het boek 'De duizelingwekkende jaren' van historicus en journalist Philipp Blom. Het boek gaat over de jaren 1900-1914 en is geschreven vanuit het standpunt van de tijdgenoot, dus zonder besef van wat de toekomst gaat brengen.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl