Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Gorinchem, 15 september 2009

Sparen voor gratis groene cadeaus bij alle biologische aankopen

Wie van 21 september t/m 8 november 2009 biologische producten koopt, kan sparen voor gratis groene cadeaus. De EKO-merkjes op biologische producten gelden als spaarpunt.

Biologische producten zijn niet alleen bijzonder smaakvol maar ook een bijdrage aan een duurzame landbouwproductie. Daarom kunnen kopers van biologische producten zeven weken sparen voor leuke, duurzame cadeaus zoals fair trade keukenschorten of USB-sticks van bamboe. Doel van de actie is om consumenten kennis te laten maken met het brede assortiment van biologische producten dat in supermarkt en speciaalzaak te vinden is.

Om deel te nemen aan de actie moeten EKO-merkjes, die op vrijwel alle biologische producten staan, worden gespaard en met een spaarkaart worden opgestuurd. De spaarkaart is te vinden op de actiewebsite www.proefdeaandacht.nl. Na inzending ontvangt men een inlogcode voor de website van Goodforall, met wie de Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw deze spaaractie organiseert, en kunnen de cadeaus worden besteld.

De cadeaus worden gratis thuisbezorgd. Omdat verwacht wordt dat de actie veel belangstelling zal trekken, worden consumenten aangeraden snel te reageren, want op is op.




Ingezonden persbericht