Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
20-september-2009

Ramon Boekel wint finale in programma op AT5

Ramon Boekel heeft gisteren de finale van het AT5 Programma "De glimlach van een vriend" gewonnen. Op het bomvolle Jordaanfestival in Amsterdam werd Ramon gefeliciteerd door presentator Frank Awick. Bovendien mocht hij als winnaar direct zijn versie van het lied ten gehore brengen. Als klap op de vuurpijl zong Ramon het nummer: "Zij gelooft in mij" van André Hazes.

Het optreden was gisteravond live op de Amsterdamse zender te bekijken. Kijkers van AT5 konden afgelopen week stemmen op hun favoriete versie van: "De glimlach van een vriend". Dit programma, de finale in een serie afleveringen rond het Ronald McDonald Centre Only Friends, trok veel kijkers naar de Amsterdamse zender.

In eerdere afleveringen werden vijf portretten gemaakt van Noord-Hollandse artiesten die ieder een eigen versie schrijven van Willy Alberti's: "De glimlach van een kind". Ramon zong tijdens zijn aflevering alvast een voorproefje van de door hem zelf herschreven klassieker.

De kandidaten trachten met hun herschreven nummer donateurs te werven voor het Centre Only Friends. Dit sportcomplex in aanbouw ligt net buiten de Amsterdamse ring. Het Centre Only Friends wordt het eerste sport- en spelcentrum in West-Europa voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naar verwachting opent het Centre in het voorjaar van 2010 zijn deuren.

Voor meer informatie over het Centre Only Friends, het AT5 programma of Ramon Boekel kunt u terecht op www.RamonBoekel.nl

Een hoge resolutie foto van Ramon Boekel kunt u via deze link downloaden: https://rcpt.yousendit.com/742891267/607dcc11fe1e4644b6aeb5ae4972abc8

De desbetreffende foto is rechtenvrij. Bron: Studio One

(Bovenstaande link is gedurende de komende 14 dagen beschikbaar)