Ingezonden persbericht


Persbericht

VDO verhuist naar nieuw pand

Continental Automotive Trading Nederland B.V., de leverancier van VDO producten in Nederland is met ingang van 28 september verhuisd naar een nieuw pand op het bedrijventerrein De Rijtacker in Eindhoven.

Eindhoven, september 2009. VDO wil op die manier zowel behuizing als locatie meer op een lijn brengen met de uitstraling die het bedrijf in Nederland nastreeft: dicht bij het transport. "VDO zat op het oude adres aan de Luchthavenweg in Eindhoven natuurlijk op een prachtige locatie maar we misten een directe link naar het transport en onze tachografen", legt marketing manager Frits Ranke uit. "Ook konden we er geen vrachtwagens kwijt."

Wat dat betreft zit VDO op de nieuwe locatie aan Het Schakelplein 22 midden in zijn doelgroep: Het bedrijventerrein De Rijtacker kenmerkt zich door een aantal bedrijfswagendealers en veel vrachtwagens. Overigens is er pal naast de nieuwe locatie zelfs een truckstop.

Het is overigens zo dat naast de interne diensten, alle services van VDO naar Het Schakelplein verhuizen. Behalve de automotive-afdeling worden ook de onderdelen Marine en Industrie daar gehuisvest.

"We hebben in het nieuwe pand dezelfde mogelijkheden tot het geven van trainingen maar kunnen nu in samenwerking met een lokale truckdealer ook cursussen in en rond een vrachtwagen in de werkplaats geven. Dat is nog meer praktijkgericht. Fijn is verder dat de nieuwe locatie geen parkeerproblemen kent", aldus Ranke.

Het complete adres is:

Continental Automotive Trading Nederland B.V.

Het Schakelplein 22

5651 GR Eindhoven

Postbus 8807

5605 LV Eindhoven

I www.vdo.nl

E info-nl@continental-corporation.com

VDO is een merk van de business-unit Commercial Vehicles & Aftermarket (CV & AM) van de automotive groep van Continental. Continental Automotive behoort met een jaaromzet van circa 15 miljard euro in 2008 wereldwijd tot de toonaangevende toeleveranciers van de automobielindustrie. Continental Automotive heeft momenteel circa 80.000 medewerkers in dienst in meer dan 130 vestigingen. Als partner van de automobielindustrie ontwikkelt en produceert het bedrijf innovatieve produkten en systemen. Met meer dan 100 jaar ervaring levert Continental Automotive o.a. remsystemen, systemen en componenten voor aandrijving en chassis, instrumentatie, infotainment-oplossingen en voertuigelektronica. Hiermee draagt de onderneming bij aan een betere individuele mobiliteit, een grotere rijveiligheid, kostenefficiency en aan de bescherming van het milieu. In Nederland wordt het bedrijf vertegenwoordigd door Continental Automotive Trading Nederland B.V. te Eindhoven.

Noot aan de redactie (