Succesvolle verkoop leidt tot vlotte start bouw PHANOS project


Westwijk Zuidwest fase 2b, Amstelveen

AMSTELVEEN, 20090921 -- Ondanks de voorzichtige woningmarkt is Phanos er in geslaagd in korte tijd voor bijna alle 60 woningen in het project Westwijk Zuidwest fase 2b in Amstelveen een koper te vinden. Volgens Phanos is dit succes vooral te danken aan de grootte variëteit van eengezinswoningen en het speelse karakter van de wijk.

De verkoop van de woningen, die in diverse kleuren baksteen en in jaren 30 stijl gebouwd worden, blijkt zelfs zo succesvol te zijn dat Phanos heeft besloten in de verkoop te gaan met een nieuw project; Westerhoek.

Op de vraag of Phanos nog hinder heeft ondervonden van de recessie, reageert verkopend makelaar, de heer Kruit als volgt: "de enige hinder die wij hebben ondervonden is dat er meer koopcontracten worden ontbonden aangezien kopers de financiering niet rond krijgen". Gelukkig dienen zich dan direct weer nieuwe kandidaten aan. Een succesvolle verkoop van het nieuwe project wordt dan ook met vertrouwen tegemoet gezien.

Het project Westerhoek zal in de zelfde stijl worden gebouwd als de woningen in Westwijk Zuidwest, fase 2b, voor meer informatie kunt u terecht op www.westerhoek.nl.





Phanos Vastgoed BV