Spectra Logic levert high performance deduplicatie voor de Europese markt

De kosteneffectieve deduplicatie-oplossingen van Spectra betekenen een uitbreiding van de capaciteitsmogelijkheden en bieden ook brancheleidende backup- en recoverysnelheden

BOULDER, Colorado--(BUSINESS WIRE)-- 20090921 --

Spectra Logic, een toonaangevend vernieuwer op het gebied van intelligent geïntegreerde oplossingen voor gegevensbescherming, heeft vandaag een uitbreiding van hun high performance deduplicatie-oplossingen aangekondigd op een verscheidenheid aan nieuwe capaciteitspunten. Spectra Logic’s nTier deduplicatie-oplossingen stellen de klant in staat gegevensdeduplicatie te bereiken met brancheleidende backup- en recoveryprestaties, efficiënt gegevens te repliceren uit locaties op afstand en de totale gegevensbeschermingskosten te verlagen door naadloze integratie met tape-archivering.

Spectra Logic’s nTier deduplicatie-productassortiment biedt efficiënte gegevensbescherming over een scala van capaciteitspunten. De diskgebaseerde deduplicatie-oplossingen omvatten de Spectra® nTier vX – bescherming van 3 tot 20 terabyte (TB) aan gegevens, de nTier v80 – bescherming tot 2,5 TB aan gegevens en twee nieuwe aanvullende capaciteitsmogelijkheden, de nTier v160 – bescherming tot 5 TB en de nTier v320, die bescherming geeft tot 12 TB aan gegevens. De nTier deduplicatie-apparaten hebben een retentieperiode van 12 weken, zijn gunstig geprijsd, en halen brancheleidende snelheden van tot 900 megabyte per seconde.

“Europese organisaties willen gegevensbeschermingsoplossingen die gunstig geprijsd zijn, snel en toegesneden op hun behoeften,” aldus Craig Bungay, Spectra Logic’s account executive voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Spectra Logic’s end-to-end nTier deduplicatie-productassortiment levert vereenvoudigde oplossingen voor opslag-omgevingen van elke omvang, waaronder gelaagde omgevingen over meerdere locaties.”

Prijs en beschikbaarheid

De nTier vX en nTier v80 deduplicatie-oplossingen zijn nu wereldwijd beschikbaar. De nieuwe nTier v160 en nTier v320 deduplicatie disk apparaten kunnen met onmiddellijke ingang worden besteld en in oktober 2009 zal begonnen worden met verzenden. De catalogusprijs voor de nTier deduplicatie-oplossingen van Spectra Logic begint bij £15.625.

Over Spectra Logic Corporation

Bij Spectra Logic definiëren, ontwerpen en leveren wij innovatieve gegevensbescherming door middel van magneetband, deduplicatie en op disk gebaseerde backup-, herstel- en archiefopslagoplossingen. Door innovatie te bevorderen blijven we de verwachtingen van de gegevensbeschermingsmarkt uitdagen met intelligente, geïntegreerde en eenvoudig te gebruiken back-up en archiveringstechnologieën. Gedurende ons 30-jarig bestaan hebben we uiterst compacte opslag geboden met grote capaciteit en ongeëvenaarde service en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.SpectraLogic.com.

Spectra en het Spectra Logic-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Spectra Logic Corporation. Alle rechten wereldwijd voorbehouden. Alle andere handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spectra Logic
Leigh Grace, 704-231-9789
leighg@spectralogic.com
www.Twitter.com/spectralogic
of
Axicom Cohn & Wolfe
Sarah Porter, +44 (0)20 8392 4066

sarah.porter@axicom.com