Politie Zeeland


---


Z-3042-2009 Fles drank weg bij inbraak
Bij een inbraak in een tuinhuis op een volkstuinencomplex is o.a. een fles drank weggenomen.
De inbraak vond plaats tussen maandagmiddag 17.00 uur en dinsdagochtend 10.00 uur. Door de dader(s) van de inbraak is de toegang geforceerd om het tuinhuisje binnen te komen. Uit het huisje werd ook gereedschap weggehaald. De goederen hebben een onbekende waarde.

O-3043-2009 Inbraak in leegstaande woning
In een leegstaande woning aan de Molendijk in Yerseke is in de afgelopen drie dagen ingebroken.
Er is niets uit de woning weggenomen, maar wel werd een deur geforceerd en een raam verbroken. De Zeeuwse politie heeft wat spullen in beslag genomen die mogelijk door de inbreker(s) achtergelaten zijn in de woning. Die zaken worden op sporen onderzocht. Het gaat hierbij o.a. om gereedschap.

O-3044-2009 Eenzijdig ongeval in St. Philipsland
Vanmorgen heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Philipsdam in St. Philipsland.
Het ongeval gebeurde omstreeks 11.35 uur dinsdagmorgen. Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in haar auto over de dam. Een getuige vertelde dat hij zag dat de auto van de vrouw ineens rechts de berm inreed. Ze reed vervolgens over de parallelweg, tussen twee bomen door de sloot in. De vrouw is uit haar benarde positie bevrijd door de brandweer. Zij werd met een brancard uit de auto getild en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De getuige, die de vrouw aan de praat heeft gehouden tot de hulpdiensten er waren, vertelde dat de vrouw tegen hem had gezegd dat ze mogelijk onwel was geworden tijdens het rijden.

W-3045-2009 Man beroofd in Middelburg
Op de Turkoois in Middelburg is vanavond rond 19.15 uur een man van zijn geld beroofd.
De 63-jarige man uit Middelburg liep over de Turkoois toen hij werd belaagd door een tweetal mannen. Zij beroofden hem van zijn geld. Hierbij liep de man verwondingen op aan zijn knie en wang. Ook scheurde zijn kleding. De daders waren ongeveer 18 jaar oud en waren gekleed in blauwe kleding.





Politie Zeeland