VU medisch centrum

Minisymposium 'Een tijd van verbindingen'

23 september 2009 | Symposium

De transferafdeling van de OsiraGroep in VUmc,is een plaats van verbinding. De verbinding tussen het ziekenhuisbed en de plek om opnieuw ergens thuis te kunnen raken. Het is een plaats van vreugde na een soms moeizaam ziekbed, maar ook een plaats van crisis om je in te stellen op de tijd die komen gaat. Hoop, twijfel, onzekerheid, gespannen, gelaten, of berustend wachten. De medewerkers van de transferafdeling weten er alles van. Op de transferafdeling gebeurt veel en vaak onvermoed.

In dit minisymposium wordt ingegaan op de verschillende aspecten van geestelijke verzorging. Hierbij staat het levensverhaal en de levensovertuiging daarin van de cliënt centraal. De eerste bijdragen van het progamma laten zien hoe bij geestelijke verzorging gezocht wordt naar betekenis en steun.
Door uit één van de drie workshops te kiezen, kan één van de specifieke aspecten van geestelijke verzorging nader worden uitgediept en ervaren.

Dit symposium is vrij toegankelijk voor medewerkers van de OsiraGroep en medewerkers van VU medisch centrum en GGZ inGeest.

Dit minisymposium wordt georganiseerd door de transferafdeling in samenwerking met de dienst Pastoraat en geestelijke verzorging VU medisch centrum.

Wij nodigen u van harte uit om bij dit minisymposium aanwezig te zijn.

U kunt zich aanmelden via de bijlage hieronder. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór woensdag 16 september .
Datum : 23 september 2009
Tijd : 14:00 tot 16:00
Locatie : de Waver
Bijzonderheden : gratis voor medewerkers van VU medisch centrum, GGZ inGeest of de OsiraGroep
inschrijven bij: pgv@vumc.nl vóór 16 september

downloads


* Minisymposium ´een tijd van verbindingen´ op 23 september 2009.pdf (PDF bestand - 36.6 kilobytes)