Q & I


Check Point Update 2009


Check Point Update 2009

Met als speciale gastspreker: Jan Lammers

Op woensdag 23 september a.s. organiseert Qi ict in samenwerking met Check Point een informatiesessie met als onderwerp het belangrijkste Check Point nieuws van de afgelopen maanden.

In het voorjaar heeft Check Point haar nieuwe software versie R70 geĂŻntroduceerd, met verbeterde technologie en meer snelheid.

Aan bod komen: de nieuwe licentiestructuur (software blades) en versie R70, de stand van zaken op het gebied van de beveiliging van laptops en pc's (End-point security), de uitbreidingen op het gebied van de management software en hardware en tot slot de gevolgen van de overname van het Nokia appliance portfolio door Check Point.

Om u alvast in sfeer van snelheid en technologie te brengen, zal speciale gastspreker Jan Lammers een presentatie geven over snelheid en technologie in de Formule 1 en A1 raceklasses.

Voor wie bedoeld?

De Check Point update is met name bedoeld voor ict medewerkers en ict managers die te maken hebben met beheer of beleid op het gebied van firewalls en vpn's, en graag willen weten wat de nieuwste mogelijkheden zijn. Als in uw organisatie al Check Point systemen worden gebruikt mag u deze sessie zeker niet missen!

Wie zijn aanwezig van Check Point en Qi ict?

Naast "kennis vergaren over" kunt u op deze sessie ook "kennis maken met".
Van Qi ict zijn diverse security specialisten aanwezig, van Check Point zijn aanwezig Arthur van Uden (sales manager), Jan Paul Oosterom (account manager End-point security) en Niels den Otter (systems engineer).
En wij verzorgen voor u de lunch.

Agenda

9:30 ontvangst

10:00 Living Uptime

10:15 Jan Lammers: speed & technology

10:45 Check Point - R70 software blades

11:30 Break

12:00 Check Point - End-point security

12:45 Lunch

13:30 Check Point - Nokia appliances update

14:00 Q&A

14:15 borrel + einde

Jan Lammers

Jan Lammers is voormalig Formule 1-coureur en leidt nu het Nederlands A1-GP team "A1 Team The Netherlands". In 2002 en 2003 wint hij, samen met Val Hillebrand, de FIA Awards voor zijn wereldtitels in het sportwagen kampioenschap.

Inschrijven

Stuur een e-mail met uw gegevens naar Huib van Keulen (huib.van.keulen@qi.nl). Ook voor meer informatie kunt u bij hem terecht.

Schrijf u snel in, het aantal plaatsen is beperkt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Qi ict zorgt voor koffie,thee,fris en een lunch.

Locatie

Qi ict
Delftechpark 35-37
Postbus 402
2600 AK Delft
tel: +31 15 888 0 444
fax: +31 15 888 0 445
Bij ons kantoorpand is ruim voldoende gratis parkeerruimte.

Tot ziens op 23 september!

Servie Janssen
marketing manager Qi ict