Gemeente Voorschoten

acitviteiten voor jeugd binnenkort van start

Buitenschoolse sport en acitviteiten voor jeugd binnenkort van start

buitenschoolsesportvoetbal De Voorschotense jeugd van 7 tot en met 14 jaar en de kinderen in die leeftijdsgroep uit omliggende gemeenten die in Voorschoten op school zitten, kunnen binnenkort weer meedoen aan de cursussen van de buitenschoolse sport en culturele activiteiten. Sporten is gezond en dat stimuleert de gemeente Voorschoten graag.

Het hele schooljaar door kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten en culturele activiteiten om daarna te kiezen met welke activiteit zij eventueel door willen gaan. De aanschaf van dure sportmaterialen is niet nodig. Deelnemers betalen alleen voor de cursus van minimaal 3 tot maximaal 15 lessen.

Leerlingen van de scholen in Voorschoten hebben inmiddels het programmaboekje gekregen waarin alle 26 cursussen staan voor het seizoen 2009/2010. Het programmaboekje is ook gratis af te halen bij de receptie van het gemeentehuis, Leidseweg 25. Inschrijven kan snel en makkelijk via de website http://buitenschoolsesport.voorschoten.nl of door de bon in het programmaboekje in te vullen.

Binnenkort starten de volgende cursussen:

Handbal
De cursus start op woensdag 23 september.

Muziek Cimbaal
De cursus start op donderdag 17 september.

Muziek Gitaar
De cursus start op vrijdag 18 september.

Schaken
De cursus start op vrijdag18 september.

Skaten
De cursus start op woensdag 23 september.

Paardrijden
De cursus start op maandag14 of donderdag 17 september.

Skiën en Snowboarden
De cursus start op donderdag 24 september.

Tafeltennis
De cursus start op woensdag 23 september.

Werelddans
De cursus start op woensdag 30 september.

Voor meer informatie over de buitenschoolse sport of culturele activiteiten kunt u 's ochtends tussen 9.00 -12.00 uur contact opnemen met de afdeling Welzijn, telefoonnummer (071) 5600 616 m.u.v. donderdagochtend.

* 26 augustus 2009