Gemeente Leeuwarderadeel


Openingsactiviteit Sportontmoetingsplaats woensdag 23 september aanstaande

02-09-2009 13:28

Het breedtesportproject GO-4 Sport organiseert in samenwerking met de gemeente Leeuwarderadeel en het jongerenwerk van Stichting Welzijn Middelsee op woensdag 23 september a.s. een cool evenement op de nieuwe Sportontmoetingsplaats aan de Griene Leane in Stiens.

Toernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 (13.30 - 15.30 uur) Voor deze doelgroep wordt een toernooi georganiseerd van 4 tegen 4 op het pannaveld, het volleybalveld en het basketbalveld. Er worden dus wedstrijden gespeeld in drie verschillende takken van sport, pannavoetbal, volleybal en basketbal. Daarnaast zijn er op deze middag nog andere speelattracties en vormen van vermaak.

UVX-toernooi voor jongeren van 12-18 jaar (15.30 - 18.00 uur) UVX staat voor de Ultimate Volley Xperience en is een initiatief van de Nederlandse Volleybal Bond. UVX organiseert volleybalevenementen voor jongeren op unieke locaties. UVX bestaat uit een volleybaltoernooi, met daarbij allerlei coole side-events zoals muziek, loungekussens, WII's, Fast Smashing, gamecorners en andere nieuwe trends.

Officiële opening Sportontmoetingsplaats (15.30 uur) Tussen beide toernooien in wordt de sportontmoetingsplaats aan de Griene Leane officieel geopend door de wethouder Sportzaken van de gemeente Leeuwarderadeel, mevrouw Haites. Daarna zal een team van de gemeente het op het pannaveldje opnemen tegen een jeugdteam.

Opgave
Leerlingen van groep 7 en 8 kunnen zich als team van (minimaal) 4 spelers/speelsters opgeven bij de jongerenwerker van Stichting Welzijn Middelsee, Johan Adema. Dit kan door te bellen naar 06-27271750 of door een email te sturen naar jeugd@welzijnmiddelsee.nl.

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen zich voor het UVX-evenement ook als team van (minimaal) 4 spelers/speelsters opgeven door een email te sturen naar patrick@uvx.nl. Aanmelden kan ook op de website www.uvx.nl.


---