Lezing Benjamin Creme (23 sept 2009): "De tijd is gekomen"

07/09/2009 12:24

St. Share Nederland

Overal worden mensen zich bewust van het feit dat de oude wegen van hebzucht en wedijver niet meer werken. Deze tijd vereist een geheel nieuwe benadering.

Volgens Benjamin Creme - esotericus, auteur en internationaal bekend spreker - is dit het moment waarop Maitreya, de Wereldleraar voor de Nieuwe Tijd, heeft gewacht om openlijk te verschijnen om ons te helpen de urgente wereldproblemen op te lossen.

De heldere 'ster' aan de hemel die in december 2008 door Benjamin Creme werd aangekondigd en die, getuige de berichten in de media en de filmpjes op YouTube, inmiddels door duizenden mensen overal ter wereld is waargenomen, is het teken dat de openlijke missie van Maitreya en zijn groep van Meesters van Wijsheid begint.

In het voetspoor van grote pioniers als Helena Blavatsky, Alice A. Bailey en Helena Roerich, presenteert Creme deze informatie - over de laatste, openlijke fase van de verschijning van de Wereldleraar. Doordat hij al meer dan 50 jaar direct dagelijks contact heeft met een Meester van Wijsheid spreekt Benjamin Creme met een gezag dat voortkomt uit rechtstreekse ervaring.

Het nieuwste boek van Benjamin Creme, "The Awakening of Humanity", is sinds deze maand ook in het Nederlands verkrijgbaar als "De mensheid ontwaakt" (ISBN 978-90-71484-44-5).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.sharenl.org

http://www.sharenl.org/index.html