DHV Groep

Handen uit de mouwen voor de bewoners van Amersfoort

Persuitnodiging

Verschijningsdatum 18-09-2009


Speeltuin Rivierenwijk, speeltuin Pastorielaan en volkstuin Kruiskamp krijgen woensdag 23 september 2009 een opknapbeurt van 50 medewerkers van de unit Ruimtelijk Beheer van advies- en ingenieursbureau DHV.

Wethouder Hans van Daalen van Stedelijk Beheer/Openbare Ruimte en DHV-directeur Vic Prins bezoeken vanaf 16.15 uur de projecten en sluiten om 17.20 uur de dag af op speeltuinvereniging Rivierenwijk. U bent hierbij van harte welkom, evenals op de dag zelf.

De gemeente heeft samen met bewoners en verenigingen 'werkbriefjes' opgesteld zodat precies duidelijk is wat er moet gebeuren. Speeltuin Rivierenwijk wordt gerenoveerd; voor speeltuin Pastorielaan wordt een grasveld omgebouwd naar natuurspeeltuin; en op volkstuin Kruiskamp is er aandacht voor de paden en worden de heggen gesnoeid.

DHV's unit Ruimtelijk Beheer kiest ervoor om haar jaarlijkse unitdag op deze manier in te vullen. Organisator en adviseur bij de unit, Iddo Keuning: "We willen iets doen voor de bewoners van Amersfoort door met z'n allen in één dag drie projecten uit te voeren. In ons werk hebben wij dagelijks te maken met het beheer en onderhoud van de leefomgeving en we voelen allemaal een grote betrokkenheid."

Programma

09.30 uur

Handen uit de mouwen op de drie locaties

16.15 uur

Wethouder Hans van Daalen en DHV-directeur Vic Prins bezoeken de projecten:

16.15 uur speeltuin Pastorielaan

16.40 uur volkstuin Kruiskamp

17.05 uur speeltuin Rivierenwijk

17.20 uur

Korte toespraak Wethouder Hans van Daalen en DHV-directeur Vic Prins

17.45 uur

Barbecue voor bewoners en de DHV-medewerkers


Meer informatie en aanmelden bij Suzette Schreuder Pers en publiciteit (033) 468 20 26 06-29 09 82 38