Persuitnodiging Collectieve Rechtszaak tegen de Staat

21/09/2009 16:53

Morand Juridische Bijstand

Geachte heer/mevrouw,

Stichting Meldpunt Collectief Onrecht nodigt u van harte uit voor de persconferentie over de lancering van een omvangrijke collectieve rechtszaak, waarbij een claim van plus minus één miljard bij de Staat zal worden neergelegd.

Tijdens de persconferentie zal de inhoud van de rechtszaak besproken worden alsmede de mogelijkheid tot het stellen van vragen en afnemen van een interview. Bij de persconferentie zal verder een map aan de aanwezigen worden uitgedeeld met onder meer cijfers van de desbetreffende markt waarop het proces betrekking heeft. Deze map zal daarnaast zijn voorzien van relevante rechtspraak alsmede (voorbeeld)berekeningen van de schade.

Wanneer u verhinderd mocht zijn, dan kunnen wij woensdag na 15:00 uur de persmap met achtergrondinformatie digitaal doen toekomen. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@collectiefonrecht.nl.

SMCO is onder meer bekend van liftenkartel.nl. De oprichter van SMCO heeft onder meer het proces tegen de Staatsloterij geïnitieerd te vinden op www.loterijverlies.nl.

Plaats: De Nieuwspoort (Frits van der Poelzaal)

Lange Poten 10

2511 CL Den Haag

Datum: 23 september 2009

Tijdstip: 11:00 uur

Graag tot ziens op 23 september in De Nieuwspoort.

Met vriendelijke groeten,

Mr. F. Roet B. Ec.

Bestuurder en oprichter SMCO





http://www.collectiefonrecht.nl