Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Oude rotten zoeken nieuw talent in Crooswijk

Crooswijk kent tal van ervaren Opzoomeraars, maar er is altijd ruimte voor nieuw talent. Daarom organiseert Stichting DOCK op woensdag 30 september het Opzoomer-café. Iedereen die zich wil inzetten voor zijn eigen straat is hier welkom.

In het café geven ervaren Opzoomeraars woensdag 30 september van 16.00 tot 18.00 uur tips aan de nieuwe actievelingen. Je vindt het Opzoomer-café in Wijkgebouw de Tamboer aan de Pijperstraat 38.

Tijdens het Opzoomer-café is er onder meer een tentoonstelling van het Opzoomer-museum. Daarnaast laten bewoners van straten in Crooswijk zien wat zij aan activiteiten in hun eigen straat organiseren. Een lopend buffet, met hapjes en drankjes zorgt voor de nodige energie, waarna kennis gemaakt kan worden met Opzoomeraars uit andere straten. Ook bewoners die nog niet aan Opzoomeren doen, zijn van harte welkom.

Nieuw Opzoomerseizoen
Bureau Opzoomermee presenteert wat de plannen voor het nieuwe jaar zijn. Zo kunnen bewoners komend jaar een website voor de eigen straat maken. Natuurlijk zijn er ook weer de Opzoomerbonnen voor een straatfeest. Als Opzoomeraar help je mee je eigen straat gezelliger en leuker te maken. In Crooswijk is er genoeg te doen. Bureau Opzoomermee, de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en Stichting DOCK helpen de bewoners daarbij.